maandag 6 t/m zaterdag 11 augustus 2018

Beste ouders, opa’s en oma’s enz…

2017KTS_Meefietsers

Dolblij zijn wij met de grote belangstelling bij wedstrijden, etappes, prijsuitreikingen enz. Toch willen wij het volgende aan u vragen.

Bij aankomst op onze rustplaatsen is het voor ons steeds moeilijker om op een veilige manier de karavaan te parkeren. Wij willen u vragen uw auto niet te parkeren op plaatsen waar bij aankomst de karavaan zal gaan staan.

Onze bestuursleden zijn altijd bijtijds op de rustplaatsen aanwezig om een en ander in goede banen te leiden. Zij zijn van te voren op alle rustplaatsen geweest om de situatie te bekijken. Wilt u zo vriendelijk zijn aanwijzingen van hen aan te nemen en op te volgen.

Tevens willen wij er u op wijzen dat meefietsen achter de karavaan voor eigen risico is. U bent geen onderdeel van de karavaan. U dient zich dan ook aan de verkeersregels, die in het normale verkeer gelden, te houden.

 

Bij voorbaat dank,

Bestuur Kleine Tour Steenbergen

Tags:

Gerelateerde berichten

Reactie achterlaten

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet bekend gemaakt.
Top